Lacné zelené plážové tuniky cez plavky

Hodnotenie návštevníkov

VN:F [1.9.22_1171]
Pohodlie
Vzhľad
Materiál
Sexi
Cena
Hodnotenie: 8.4/10

Dámy, už vás nebaví trápiť sa s pareom na pláži? Nehľadajte nič iné ako sexi a cenovo dostupnú plážovú tuniku Mia! Táto tunika je vyrobená z ľahkej a mäkkej talianskej tkaniny, je elastická a priehľadná pre maximálne pohodlie a štýl. Tvarovaný strih zvýrazňuje všetky správne miesta vrátane malého rozparku na stehnách, ktorý určite upúta pozornosť. Biele lemovanie s mašľou v hornej časti dodá každému plážovému vzhľadu extra eleganciu.

Táto tunika nielenže skvele vyzerá, ale vďaka elastickému pásu všitému pod bielym lemovaním padne ako uliata. A keďže si môžete vybrať z niekoľkých farieb, určite nájdete takú, ktorá doplní váš jedinečný štýl. Nemusíte sa však obávať, že by ste obetovali kvalitu kvôli cenovej dostupnosti – táto tunika je vyrobená z talianskej tkaniny Carvico Tessuti, ktorá je odolná proti treniu slnka a piesku a je neuveriteľne ľahká.

Takže prečo sa trápiť s otravným pareom, keď môžete zažiariť v štýlovej a pohodlnej plážovej tunike Mia? Odporúčame ich každej žene v akomkoľvek veku, preto si ich zaobstarajte ešte dnes a vyrazte na pláž vo veľkom štýle!

Cena v čase recenzie: 11,19 €

Odkaz na predajcu kde možno kúpiť produkt Lacné zelené plážové tuniky cez plavky.

Ak nesmeruje na stránku s týmto produktom. Potom je už vypredaný a odkazuje na podobné produkty daného predajcu.

« Predchádzajúca Moderná letná tunika pre moletky – bez rukávov s makramé vložkou

Moderná letná tunika pre moletky – bez rukávov s makramé vložkou

» Ďalší Lacná čierna plážová tunika so spadnutými rukávmi

Lacná čierna plážová tunika so spadnutými rukávmi